Pastravi rasol cu legume

Printeaza

Pastravi rasol cu legume din: pastrav, otet, sare, ulei, lamaie, legume, verdeata.

Ingrediente:Pastravi rasol cu legume

  • 4-6 păstrăvi
  • 2 linguri cu oţet
  • sare
  • 3-4 linguri cu ulei de măsline
  • 1/2 lămâie
  • legume fierte
  • crenguţe de verdeaţă

 

Mod de preparare:

Curăţaţi păstrăvii de intestine, înlăturaţi-le capetele, puneţi la fiert în apa care clocoteşte în care aţi pus 2 linguri cu oţet şi sare.

Lăsaţi 15 minute pe foc domol, scoateţi peştele şi puneţi-l pe farfuria de servit alături de morcovi, car­tofi, ţelină sau alte legume fierte şi stropite cu ulei de măsline.

Decoraţi cu crenguţe de verdeaţă, serviţi cu felii de lămâie aşezate deasupra peştelui, cu pâine prăjită uşor şi vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.