Pastă de ţelină cu branză

Printeaza

Pastă de ţelină cu branză

Ingrediente:Pastă de ţelină cu branză

  • 200 g brânză dulce
  • 1 ţelină potrivită
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă roşie
  • sare

 

Mod de preparare:

Brânza se freacă bine cu smântână şi uleiul. Ţelina se curăţă şi se dă prin răzătoarea mică, apoi se scurge de zeamă. Imediat se omogenizează cu pasta de brânză, ca să nu se înnegrească.

Se condimentează cu ceapă tocată fin şi cu sare. Se serveşte întinsă pe pâine, cu salată verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.