Pasta de spanac cu branza degresata

Printeaza

Pasta de spanac cu branza degresata din: spanac, ceapă, usturoi, brânză de vaci degresată, morcov, parmezan, dressing italian, crutoane.

Ingrediente:Pasta de spanac cu branza degresata

  • 450 g de spanac
  • 2 linguri de ceapă tocată
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 ceaşcă de brânză de vaci degresată
  • 1 morcov dat prin râzătoare
  • 1 lingură de parmezan ras
  • 1 lin­guriţă de dressing italian
  • 450 g de crutoane

Mod de preparare:

Căleşte 450 g de spanac mărunţit cu 2 linguri de ceapă tocată şi 1 căţel de usturoi mărunţit.

După ce se răceşte, scurge sucul lăsat de legume.

Combină-le cu 1/2 ceaşcă de brânză de vaci degresată, 1 morcov dat prin râzătoare, 1 lingură de parmezan ras şi 1 lin­guriţă de dressing italian. Serveşte cu 450 g de crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.