Pasta de peste

Printeaza

Din peste mic si chiar din peste cu oase mici se poate prepara o pasta delicioasa, folosita pentru realizarea de tartine.

La 2 kg peste (curatat si eliminat capul) se adauga 50 g de otet de 9 grade, 200 ml apa, 300 ml ulei, sare, piper boabe, foi de dafin.

Se asaza pestele intr-o cratita, se toana peste el amestecul de lichide si condimentele si se fierbe la foc mic 3-4 ore. Se mixeaza rece. se fac tartine care se decoreaza cu castraveti murati, ridichi sau ceapa.

 

Pasta de peste

Pasta de peste

 

 

Incoming search terms:

  • cum se face pasta de peste

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    E buna pasta de peste pentru cine ii place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.