Papara cu legume

Printeaza

Papara cu legume din: ulei, ceapa, ardei gras verde, rosii tocate, oua, sare, piper.

Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos.

Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de foame și menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

O masă echilibrată de mic dejun ar trebui să includă alimente bogate în carbohidrați complecși, proteine și grăsimi sănătoase. Acestea pot include ouă, cereale integrale, fructe și legume proaspete, brânză, iaurt sau lapte degresat, nuci și semințe.

Să sari peste micul dejun sau să alegi alimente procesate și pline de zahăr poate duce la o creștere a poftelor alimentare nesănătoase în timpul zilei, la o scădere a nivelului de energie și la o încetinire a metabolismului.

Prin urmare, este important să încerci să faci alegeri alimentare sănătoase și să îți faci timp pentru a lua un mic dejun nutritiv în fiecare dimineață.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 30gr ceapa, tocata
  • 30gr ardei gras verde, tocat
  • 30gr rosii tocate
  • 3 oua batute
  • Sare si piper

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul, adaugati ceapa si sotati 5-7 minute. Adaugati ardeiul si rosiile, amestecati si acoperiti.

Gatiti la foc mic 15 minute, amestecand ocazional. Incorporati oualele si amestecati 2-3 minute.

Presarati cu sare si piper, dupa gust si serviti calda.

Papara cu legume

1 portie, care contine

  • 13 gr carbohidrati
  • 3 gr fibra
  • 18 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Papara de peste cu mamaliga

Papara de paine cu telemea

Papara de paine cu telemea din: paine, lapte, oua, branza, unt, cas, cascaval, smantana, pesmet. Ingrediente: 10 felii de pâine 2 ceşti lapte 3 ouă 4 linguri de brânză fărâmiţată sau telemea rasă 100 g unt 1 lingură caş caşcaval ras 1 lingură smântână pesmet   Mod de preparare: Tai dintr-o franzelă albă felii groase. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.