Papara cu spanac si smantana

Printeaza

Papara cu spanac si smantana din: spanac, franzela, oua, lapte, cascaval, sare, smantana, unt, piper.

Ingrediente:Papara cu spanac si smantana

  • 1,5 kg spanac
  • 1/2 franzelă
  • 2 ouă
  • 1 cană cu lapte
  • 100 g caşcaval ras
  • sare
  • 1 pahar cu smântână
  • 2 linguri cu unt
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi spanacul, spălaţi-l frunză cu frunză, clocotiţi-l 5 min în apă cu sare. Scurgeţi spanacul şi tocaţi-l mărunt, lăsaţi-l să scadă cu puţină sare şi 1 lingură cu unt.

Pregătiţi papara: încălziţi laptele, înmuiaţi feliile de franzelă, aşezaţi-le în formă unsă cu unt, puneţi spanacul.

Bateţi spumă 2 ouă cu laptele rămas, săraţi şi piperaţi amestecul, acoperiţi spanacul, peste care radeţi caşcaval. Puneţi forma în cuptor pentru 30 min.

Serviţi papara fierbinte, acoperită cu smântână, cu vin alb dulceag.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.