Pandispan cu crema de iaurt si fructe

Printeaza

Pandispan cu crema de iaurt si fructe din: oua, zahar, faina, cacao, iaurt, gelatina, fructe de sezon.

Ingrediente:Pandispan cu crema de iaurt si fructe

  • 8 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri făină
  • 2 linguri cacao

Pentru cremă:

  • 1 kg iaurt
  • 100 g zahăr
  • 2 plicuri gelatină

Pentru decor:

  • fructe de sezon

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul şi continui baterea până se întăreşte ca pentru bezea. Adaugi gălbenuşurile, apoi adaugi făina şi cacao.

Torni compoziţia într-o tavă de aragaz, unsă cu puţină grăsime şi presărată cu făină. Laşi să se coacă alu­atul timp de 30 de minute.

Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe pacheţel, apoi o amesteci cu iaurtul, la care adaugi şi zahărul. După-ce blatul s-a răcit, întinzi deasu­pra lui crema.

Dai la rece să se închege şi serveşti pandişpanul decorat cu felii de fructe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.