Musli la gratar cu fructe

Printeaza

Musli la gratar cu fructe din: lapte, indulcitor, fulgi de ovaz, cirese, scortisoara, dulceata de capsuni, piersici, zmeura.

Ingrediente:

  • 600 ml lapte
  • 3 picaturi indulcitor lichid
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 125 g cirese
  • ½ lingurita scortisoara praf
  • 2 linguri dulceata de capsuni
  • 2 piersici
  • Zmeura

Mod de preparare:

Dati laptele in fiert impreuna cu indulcitorul. Adaugati fulgii de ovaz si fierbeti 5 minute amestecand continuu.

Luati vasul de pe aragaz si continuati sa amestecati pana cand se umfla fulgii.

Indepartati samburii cireselor. Incorporati-le in amestecul cu fulgi de ovaz impreuna cu scortisoara si dulceata.

Turnati amestecul obtinut in 4 forme termorezistente. Opariti piersicile, indepartati-le coaja, taiati-le in doua si indepartati-le samburii.

Taiati-le apoi felioare si asezati-le peste amestecul cu fulgi de ovaz din cele 4 forme.

Gratinati-le 10 minute pe gratarul incins. Lasati-le sa se raceasca si, daca doriti, ornati-le cu zmeura.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tartă cu musli şi căpşune

Tartă cu musli şi căpşune

O reteta delicioasa de tarta cu: faina, zahar tos, fulgi de ovaz, praf de copt, unt, oua, iaurt, capsuni, apa, amidon, sare, sos de ciocolata. Ingrediente: 180 g făină 160 g zahăr tos 185 g fulgi de ovăz o linguriţă cu praf de copt 175 g unt două ouă 175 ml iaurt 300 g căpşune […]

 

Musli cu mere, morcovi şi stafide

Musli cu mere, morcovi şi stafide

O reteta delicioasa de musli cu mere, morcovi si stafide din: fulgi de ovaz, morcovi, mere, portocala, stafide, nuci si iaurt. Ingrediente: 100 g fulgi de ovăz (mari) 2 morcovi 2 mere, fără coajă 1/2 portocală 4 linguri stafide 6 nuci (miezul tocat) 400 g iaurt natural   Mod de preparare: Morcovii se spală, se […]

 

 

Reteta zilei: Musli

Musli din: mix de cereale integrale, apa, suc de lamaie, iaurt, mar, nuci.   Ingrediente: 2-3 linguri mix de cereale integrale apa Sucul de la o jumatate de lamaie 2-3 linguri de iaurt 1 mar, tocat 2 linguri de nuci, tocate   Mod de preparare: Intr-un bol puneti cerealele si acoperiti cu apa. Lasati peste […]

 

Batoane cu musli

Reteta zilei: Batoane cu musli si alune

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.