Medalioane de vitel, tarte umplute cu ciuperci salbatice mixte si sos brun caramelizat

Printeaza

Medalioane de vitel, tarte umplute cu ciuperci salbatice mixte si sos brun caramelizat din: muschi de vita, ciuperci salbatice, aluat, radacinoase, vin rosu, ceapa, ierburi aromate, ulei, supa de vita.

Ingrediente:Medalioane_de_vitel_tarte_umplute_cu_ciuperci_salbatice_mixte_si_sos_brun_caramelizat

  • 1,8 kg muşchi de vită, file
  • un kg ciuperci sălbatice mixte
  • 500 g aluat fraged
  • 500 g rădăcinoase (morcovi, păstârnac, ţelină)
  • 500 ml vin roşu
  • 200 g ceapă
  • 10 g ierburi aromate (cimbru, salvie, rozmarin)
  • 115 ml ulei
  • un l supă de vită

 

Mod de preparare:

Muşchiul de vită se fasonează şi se frige în ulei aromatizat cu ierburi aromate, rumenindu-se pe toate suprafeţele. Se ţine la cald.

Ciupercile şi ceapa se sotează împreună. Din aluatul fraged se confecţionează tarte ce se vor coace şi se vor umple cu ciuperci în momentul servirii. Muşchiul de vită se introduce în cuptor pentru 15 minute, până ajunge în interior la temperatura de 65 grade C. Căzăturile de la fasonarea cărnii se vor rumeni împreună cu cuburi de rădăcinoase se vor stinge cu supa de vită şi vin roşu. Se lasă să fiarbă până sosul capătă consistenţa dorită. Se asezonează.

Se servesc felii de muşchi de vită, tarte umplute cu ciuperci şi sos.

 

Medalioane de vitel, tarte umplute cu ciuperci salbatice mixte si sos brun caramelizat

Medalioane_de_vitel_tarte_umplute_cu_ciuperci_salbatice_mixte_si_sos_brun_caramelizat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.