Mazare natur

Printeaza

 Mazare natur

Ingrediente:Mazare natur

  • 700 g mazăre curăţată
  • sare
  • zahăr
  • 80 g unt

 

Mod de preparare:

Se pune apă într-un vas mare şi cînd clocoteşte se pune mazărea fină şi proaspătă cu puţină sare.

Se fierbe la foc iute circa 15 minute.

Apoi se stre­coară şi se pune în legumieră. Untul se taie rondele şi se pune peste mazărea fierbinte.

Dacă mazărea este mai trecută şi mai mare se pune şi puţin zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.