Mancarică de bob

Printeaza

Mancarică de bob

Ingrediente:Mancarică de bob

  • 500 g păstăi verzi de bob
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 500 g roşii răscoapte
  • 3 linguri untdelemn
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de mărar verde
  • 1 pahar smântână

 

Mod de preparare:

Se pun păstăile de bob la fiert Se toacă ceapa, morcovul, roşiile, mărarul .Se înmoaie în untdelemn încins ceapa, morcovul şi roşiile. Se lasă să scadă apa la fiert până bobul s-a muiat şi mai că nu mai e zeamă

Se adaugă uleiul cu ce-i în el se lasă să dea ceva clocote, să se împace şi împreuneze se sărează, piperează

Se freacă smântână cu mărarul, se toarnă peste mâncare, se amestecă de- un clocot şi un pic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.