Mancare de vita cu paste

Printeaza

Mancare de vita cu paste din: usturoi, supa de legume, morcovi, telina, nap, fusili, maghiran, sare, piper, ulei, carne de vita, ceapa, rosii, pasta de tomate.

Ingrediente:Mancare de vita cu paste

  • 2 căţei de usturoi pisaţi
  • 1 litru supă de legume
  • 3 morcovi mari, tăiaţi rondele
  • 4 tije de ţelină, feliate
  • 1 nap mic, de circa 400 g, tocat
  • 250 g fusili (paste în formă de spirală)
  • 1 linguriţă de maghiran uscat
  • sare
  • piper
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 350 g carne slabă de vită, tăiată cubuleţe de 1 cm
  • 1 ceapă tocată
  • 1 cutie roşii tocate (circa 400 g)
  • 2 linguri pastă de roşii

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o cratiţă mare şi adaugi carnea de vită. Rumeneşti uniform, amestecând frecvent, apoi scoţi carnea din vas cu o spumieră. Adaugi în cratiţă ceapa şi o căleşti 5 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie.

Adaugi roşiile cu suc cu tot, usturoiul şi 600 ml de supă clară. Amesteci bine şi laşi să dea în clocot. Repui carnea în vas şi adaugi ţelina, morcovii şi napul. Asezonezi după gust. Acoperi cratiţa şi fierbi totul la foc mic, timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.

Adaugi pastele şi maghiranul, împreună cu restul de supă clară. Aduci amestecul la fierbere, apoi micşorezi flacăra şi acoperi vasul. Fierbi pastele timp de 20-25 de minute, până ce sunt fragede.

Serveşti pastele imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.