Madlene clasice

Printeaza

Madlene clasice din: oua, zahar, faina, apa de flori de portocal, praf de copt, lapte, unt.

Ingrediente:Madlene clasice

  • 3 ouă
  • 150 g zahăr
  • 200 g făină
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri apă de flori de portocal
  • 8 g praf de copt
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Se pune untul la topit. Ouăle se freacă cu zahărul până ce se albesc. Peste crema de ouă se toarnă 40 ml lapte şi apa de flori de portocal.

Se pune făina amestecată cu praful de copt, se adaugă untul şi restul laptelui. Se lasă 15 minute să se aşeze aluatul.  Se ung cu unt formele de madlene şi se repartizează aluatul.

Se coc 5 minute la foc mare şi 10 minute la foc moderat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.