Macrou cu masline si capere

Printeaza

Macrou cu masline si capere din: macrou, faina, rosii, masline, capere, zahar, otet, tarhon, patrunjel, marar, sare, piper.

Ingrediente:Macrou cu masline si capere

  • 1 kg macrou
  • 2 linguri de făină
  • 3-4 roşii
  • 50 g măsline
  • 50 g capere
  • 20 g zahăr
  • 10 ml oţet
  • 1 legătură de tarhon
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele, îndepărtează capul şi înotătoarele şi porţionează-l. Dă bucăţile prin făină, apoi prăjeşte-le la foc iute.

Spală roşiile, curăţă-le de cotor, taie-le în jumătăţi sau în sferturi şi pune-le la foc împreună cu zahărul, oţetul diluat cu apă, verdeţurile tocate fin, sare şi piper după gust.

In sosul obţinut, adaugă macroul prăjit, măslinele şi caperele şi fierbe-le cinci minute.

Stinge focul şi lasă preparatul să se răcească acoperit cu un capac.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Macrou cu masline si capere
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.