Legume umplute cu ton

Printeaza

Legume umplute cu ton din: ton, rosii, ardei capia, ceapa verde, castraveciori, sare, piper, ulei de masline, masline.

Ingrediente:Legume umplute cu ton

  • 1 conservă de ton bucăţi
  • 4 roşii
  • 3 ardei capia roşii
  • 1 ceapă verde
  • 2-3 castraveciori acri
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă ulei de măsline
  • măsline negre, pentru decor

 

Mod de preparare:

Se taie roşiilor câte un căpăcel şi cu o linguriţă se scoate miezul. Se pun roşiile cu gaura în jos, să se scurgă. Ardeii se taie pe lung, se curăţă de seminţe.

Se scurge tonul şi se mărunţeşte cu furculiţa. Se adaugă rondele de ceapă verde, cubuleţe de ardei şi castraveciori, un praf de sare şi piper, ulei de măsline.

Se amplu ardeii şi roşiile.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Legume umplute cu ton
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.