Hamburger cu vita, ciuperci si mozzarella

Printeaza

Hamburger cu vita, ciuperci si mozzarella din: pulpa de vita, ciuperci, mozzarella, aluat de pizza, faina, sare, piper.

Ingrediente: Hamburger_cu_vita_ciuperci_si_mozzarella

  • 140 g de pulpă de vită, tocată
  • 35 g de ciuperci
  • 25g de mozzarella
  • 200g de aluat pentru pizza
  • făină pentru formă
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Incălziţi în prealabil cuptorul la 250 °C. Presăraţi cu făină o formă rotundă pentru pizza (pentru o singură porţie), întindeţi aluatul pentru pizza şi aşezaţi-1 în formă. Ţineţi la cuptor timp de 15 minute.

Formaţi hamburgerul din carnea tocată şi condimentaţi-l cu sare şi piper. Umpleţi hamburgerul cu ciupercile tăiate bucăţi şi cu mozzarella. Coaceţi hamburgerul pe plită şi încălziţi chiflele făcute din aluat de pizza.

Hamburger cu vita, ciuperci si mozzarella

Hamburger_cu_vita_ciuperci_si_mozzarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.