Hamburger cu vita, ciuperci si mozzarella
PrinteazaHamburger cu vita, ciuperci si mozzarella din: pulpa de vita, ciuperci, mozzarella, aluat de pizza, faina, sare, piper.
- 140 g de pulpă de vită, tocată
- 35 g de ciuperci
- 25g de mozzarella
- 200g de aluat pentru pizza
- făină pentru formă
- sare şi piper
Mod de preparare:
Incălziţi în prealabil cuptorul la 250 °C. Presăraţi cu făină o formă rotundă pentru pizza (pentru o singură porţie), întindeţi aluatul pentru pizza şi aşezaţi-1 în formă. Ţineţi la cuptor timp de 15 minute.
Formaţi hamburgerul din carnea tocată şi condimentaţi-l cu sare şi piper. Umpleţi hamburgerul cu ciupercile tăiate bucăţi şi cu mozzarella. Coaceţi hamburgerul pe plită şi încălziţi chiflele făcute din aluat de pizza.
Hamburger cu vita, ciuperci si mozzarella
Pofta buna!