Gogosele de aluat umplute cu icre

Printeaza

Gogosele de aluat umplute cu icre

Ingrediente aluat:Gogosele de aluat umplute cu icre

  • 1/2 pahar apa
  • 3 oua
  • 125 g faina
  • 60 g unt sau grasime
  • 2 g sare

Umplutura:

  • 150 g icre preparate
  • 100 g masline pentru decor

 

Mod de preparare:

Dai apa in clocot impreuna cu sarea, untul sau grasimea si adaugi faina toata. Amesteci, pana se incorporeaza, si lasi putin sa se raceasca. Apoi adaugi pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou.

Unge o tava cu gasime, pui compozitja intr-un cor­net si tomi in tava gramajoare pe care le coci la foc potrivit. Cand sunt gata, le lasi la racit, apoi le tai un capacel mic si umpli interiorul cu icre. Pui capacelul la loc si gamisesti fiecare choux cu bucati mici de masline si gogosari.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Asta e un fel de choux cu icre. Ma gandesc ca e tare ineteresant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.