Gogosele de aluat umplute cu icre
PrinteazaGogosele de aluat umplute cu icre
- 1/2 pahar apa
- 3 oua
- 125 g faina
- 60 g unt sau grasime
- 2 g sare
Umplutura:
- 150 g icre preparate
- 100 g masline pentru decor
Mod de preparare:
Dai apa in clocot impreuna cu sarea, untul sau grasimea si adaugi faina toata. Amesteci, pana se incorporeaza, si lasi putin sa se raceasca. Apoi adaugi pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou.
Unge o tava cu gasime, pui compozitja intr-un cornet si tomi in tava gramajoare pe care le coci la foc potrivit. Cand sunt gata, le lasi la racit, apoi le tai un capacel mic si umpli interiorul cu icre. Pui capacelul la loc si gamisesti fiecare choux cu bucati mici de masline si gogosari.
Pofta buna!
Asta e un fel de choux cu icre. Ma gandesc ca e tare ineteresant