Gem de caise pentru diabetici

Printeaza

Gem de caise pentru diabetici din: caise, indulcitor, agar-agar, suc de lamaie.

Ingrediente:Gem de caise pentru diabetici

  • 1000 g caise
  • îndulcitor
  • 4 linguriţe de agar-agar
  • sucul de la 1 lămâie

 

 

Mod de preparare:

Caisele se spală, se curăţă de sâmburi şi se taie bucăţi mici. Se toarnă în cratiţă şi se aduc la fierbere amestecând continuu.

Intre timp, într-o ceaşcă se amestecă câteva linguri de apă cu agar-agar şi cu sucul de lămâie.

După primul clocot al masei de fruct se toarnă amestecul cu agar-agar peste ea, apoi îndulcitorul (în cantitatea indicată pe pachet) şi se amestecă.

Lăsaţi pe foc să mai fiarba 1-2 minute. Turnaţi gemul în borcane cât încă este fierbinte, inchideţi-le şi întoarceţi-le.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.