Fusilli cu alune si usturoi

Printeaza

Fusilli cu alune si usturoi din: fusilli, alune de padure, usturoi, unt, sare.

Ingrediente:Fusilli cu alune si usturoi

  • 400 g fusilli
  • 250 g alune de padure
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • sare

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert in apa cu un praf de sare. Rastoarna-le intr-o strecuratoare si lasa-le sa se scurga.

Separat, topeste untul. Adauga alunele macinate si amesteca energic. Pune apoi pastele scurtese. Lasa pe foc cel mult doua minute.

La final, Stropeste-le cu putin ulei de masline si presara rondele de usturoi.

Fusilli cu alune si usturoi

Fusilli cu alune si usturoi

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Daniela Melinte

    Ce bine arata pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.