Paste cu oua si smantana

Printeaza

Paste cu oua si smantana din: paste, unt, usturoi, faina, kaizer, oua, sare, piper, ceapa.

Ingrediente:Paste_cu_oua_si_smantana

  • 200 g paste fusilli
  • 50 g unt
  • 1 linguriţă praf de usturoi
  • 1 lingură de făină
  • 200 ml smântână de gătit
  • 60 g kaizer/bacon/şuncă presată
  • 4 ouă fierte tari
  • sare
  • piper
  • ceapă verde

 

Mod de preparare:

Pune pastele în apă clocotită cu sare şi fierbe-le conform indicaţiilor de pe pachet. Intre timp, taie kaizerul cubuleţe şi căleşte-l. Transferă-l într-o farfurie.

Separat, topeşte untul, adaugă praful de usturoi, sarea şi piperul. Adaugă făina şi amestecă bine să nu rămână cocoloaşe. Stinge cu smântână şi fierbe câteva minute, amestecând continuu.

La servire, aşază un strat de kaizer, pastele fierte şi scurse şi toarnă sosul alb. Presară ceapă verde tocată şi decorează cu ouă fierte.

Paste cu oua si smantana

Paste_cu_oua_si_smantana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.