Friptura de vita cu ghimbir si usturoi

Printeaza

Friptura de vita cu ghimbir si usturoi din: carne de vită, usturoi, ghimbirt, piper, zahăr, ulei, esenţă de tamarind.

Ingrediente:Friptura de vita cu ghimbir si usturoi

  • 800 g carne de vită
  • usturoi pisat
  • ghimbir mărunţit
  • piper
  • zahăr
  • ulei
  • esenţă de tamarind

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea şi tăiaţi-o în patru părţi egale, apoi marinaţi aceste bucăţi de carne cu usturoi, piper, zahăr, ghimbir şi esenţă de tamarind.

Le lăsaţi la marinat opt ore. Prăjiţi bucăţile de vită la foc mare, timp de două minute, pe fiecare parte.

Puneţi-le pe un platou şi serviţi cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.