Friptura de pasare cu cartofi

Printeaza

Friptura de pasare cu cartofi din: carne de pasare, ulei, usturoi, cartofi, sare.

Ingrediente:Friptura de pasare cu cartofi

  • 150 g – 200 g carne de pasare
  • 15 g ulei
  • 1/4 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea de găină se curăţă, se spală şi se pune într-o crăticioară cu uleiul şi puţină apă caldă cu sare. Se acoperă şi se lasă să se frigă înăbuşit, adăugând mereu apă caldă.

Când e pe jumătate friptă, se pune în jur cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi sferturi. Se adaugă şi usturoiul şi se acoperă cartofii cu apă caldă.

Se lasă să se frigă în continuare sub capac, până se înmoaie atât carnea, cât şi cartofii. Se dau apoi la cuptor să scadă, fără să se rumenească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.