Friptura de fazan cu vin

Printeaza

Friptura de fazan cu vin din: fazan, unt, vin, slanina, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de fazan cu vin

  • 1 fazan
  • 2 linguri cu unt
  • 1 pahar cu vin
  • sare
  • piper boabe
  • slănină afumată

 

Mod de preparare:

Stropiţi fazanul cu unt, săraţi-l pe dinăun­tru şi pe dinafară, acoperiţi carnea cu fâşii subţiri de slănină afumată şi puneţi în tava de friptură cu 1 cană de apă caldă, restul de unt, piper şi puţin cimbru.

Frigeţi la foc potrivit 60 minute, apoi întoarceţi pasărea şi adăugaţi vinul. Continuaţi operaţia încă 30 minute, după care scoateţi friptura şi tăiaţi bucăţi.

Serviţi cu garnitură de legume si pâine proaspătă, lângă vin roşu.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Friptura de fazan cu vin
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.