Frigarui de peste cu susan

Printeaza

Frigarui de peste cu susan din: file de peste, lamai, mac, susan, sare.

Ingrediente:Frigarui de peste cu susan

  • 350 g fileuri de peşte
  • sucul a 2 lămâi
  • seminţe de mac şi susan
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie peştele cuburi care se pun într-un vas. Se stroc lămâile de suc şi se toarnă peste peşte. Se presară sare, se amestecă şi se lasă peştele aşa pentru 60 de minute, la frigider.

Se trec bucăţile de peşte prin seminţe şi se înfig pe beţişoare. Se frig 10 minute pe grătarul încins apoi, se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.