Friganele de paine

Printeaza

Friganele de paine din: franzela, lapte, oua, zahar, unt.

Ingrediente:Friganele de paine

  • 1 franzelă
  • 1 cană cu lapte
  • 2 ouă
  • 4 linguri cu zahăr farin
  • 3 linguri cu unt sau ulei

 

Mod de preparare:

Tăiaţi franzela felii, pe care le ţineţi în lapte rece, presaţi-le uşor, treceţi-le prin ou rumeniţi-le în unt.

Pudraţi-le cu zahăr farin, serviţi-le cu ceai sau compot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.