Foitaj cu cirese si frisca

Printeaza

Foitaj cu cirese si frisca din: aluat foitaj, smântână pentru friscă, zahăr, cireşe, zahar pudra.

Foitaj_cu_cirese_si_frisca

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 500 ml smântână pentru friscă
  • 200 g zahăr
  • 400 g cireşe
  • zahar pudra, pentru decor

 

 

 

Mod de preparare:

Dezgheţi aluatul şi coci separat fo­ile într-o tavă cu hârtie de copt. între timp, speli cireşele, le îndepărtezi co­diţele şi sâmburii şi le pui la scurs.

Baţi smântână rece cu zahărul până obţii o frişcă. După ce s-au răcit foile, aşezi cireşele, întinzi frişca, iar deasupra pui cealaltă foaie de foitaj.

Tai în bucăţi prăjitura şi o serveşti cu zahăr pudră pe deasupra.

Foitaj cu cirese si frisca

Foitaj_cu_cirese_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.