Dulceata de coacaze negre

Printeaza

Dulceata de coacaze negre din: coacaze, zahar, apa, lamaie.

Ingrediente:Dulceata_de_coacaze_cu_zeama_de_lamaie

  • 1 kg coacăze
  • 1 kg zahăr
  • 300 ml apă
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Speli fructele, le alegi şi le rupi codiţele. După ce s-au scurs, le pui la fiert. Când încep să clocotească, adaugi zahărul şi zeama de lămâie şi laşi să fiarbă la foc mic.

Amesteci constant şi iei spuma ori de câte ori este nevoie.

Când siropul s-a legat, torni dulceaţa fierbinte în borcane, pe care le închizi ermetic şi le aşezi în cămară, după ce s-au răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.