Sorbet de coacaze negre

Printeaza

Sorbet de coacaze negre din: cocaze, zahar, lamaie, portocala, apa, dulceata de cirese.

Ingrediente:Sorbet de coacaze negre

  • 500 g coacăze
  • 150 g zahăr sucul a câte o jumătate de lămâie şi portocală
  • 6 linguri apă
  • un borcan dulceaţă de cireşe

 

Mod de preparare:

Se mixează fructele si, apoi, se strecoară sucul. Se pun într-o cratită zahărul, apa si sucurile citricelor.

Se lasă pe foc 3 minute la foc mic, se retrage, se lasă un pic să se răcorească si apoi se amestecă cu sucul strecurat.

După răcirea completă, se pune amestecul la frigider pentru trei ore. Se serveşte în cupe alături de dulceaţă de cireşe.

Sorbet de coacaze negre

Sorbet de coacaze negre

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta, n-am facut pana acum sorbet, poate-mi iese si mie 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.