Drob din piept de pui cu verdeata

Printeaza

Drob din piept de pui cu verdeata din: piept de pui, oua, patrunjel, marar, masline verzi, unt, sare, piper alb, pesmet.

Ingrediente:Drob_din_piept_de_pui_cu_verdeata

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 14 masline verzi umplute cu gogosar
  • 30 g unt
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri pesmet fin

 

Mod de preparare:

Speli legăturile de mărar şi pătrunjel şi le toci mărunt. Speli carnea şi o pui la fiert în apă uşor sărată. După ce a fiert, o laşi să se răcească, după care o tai cubuleţe şi o amesteci împreună cu verdeaţa, ouăle bătute, sare şi piper după gust.

Tapetezi cu hârtie de copt o formă de chec de 12×20 cm, o ungi cu unt şi torni 1/2 din amestec.

Aşezi 2 şiruri de măsline verzi umplute cu ardei roşu şi completezi cu restul de amestec. Apeşi cu dosul lingurii, ca să elimini, pe cât posibil, golurile şi să nivelezi suprafaţa.

Presari deasupra pesmet fin. Coci drobul în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 35-40 de minute. Când s-a răcit complet, îl scoţi din tavă şi îl tai în felii.

Drob din piept de pui cu verdeata

Drob_din_piept_de_pui_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.