Dovlecel umplut cu sunca, cascaval si ardei gras

Printeaza

Dovlecel umplut cu sunca, cascaval si ardei gras din: dovlecei, caşcaval sau telemea, sunca, ardei rosii, oua, faina, ulei.

Ingrediente:Dovlecel umplut cu sunca, cascaval si ardei gras

  • 2 dovlecei
  • 200 g caşcaval sau telemea
  • 200 g şuncă
  • 2 ardei roşii
  • 2 ouă
  • 50 g făină
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi tai felii şi îi presari cu sare. îi laşi aşa o jumătate de oră, după care pui pe fiecare felie câte o feliută de caşcaval, o felie subţire de şuncă şi o bucăţică de ardei roşu.

Indoi bucata cu umplutura în mijloc şi prinzi cu o sco­bitoare. Treci dovleceii astfel umpluţi prin făină şi ou şi îi prăjeşti în uleiul încins.

Scoţi apoi scobitoarea şi poţi ser­vi cu un sos de mărar sau cu altfel de sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.