Dovlecei cu roşii la cuptor

Printeaza

Dovlecei cu roşii la cuptor

Ingrediente:Dovlecei cu rosii la cuptor

  • 9 dovlecei
  • 4 roşii
  • 50 g caşcaval
  • 50 ml ulei
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii de coajă, îi tai rondele pe care le prăjeşti foarte puţin în ulei. Le scoţi pe şerveţele de hâr­tie ca să se absoarbă uleiul, apoi le aşezi în strat într-un vas rezistent la căldură.

Presari caşcavalul ras, pui roşiile tăiate felii, potriveşti de sare şi piper, stropeşti totul cu untul topit şi dai la cuptor, pentru 10-15 minute. Sunt buni şi reci.

Dovlecei cu roşii la cuptor

Dovlecei cu rosii la cuptor

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.