Desert cu pere si nuci

Printeaza

Desert cu pere si nuci din: pere, nuci, miere, stafide, scortisoara.

Ingrediente:Desert cu pere si nuci

  • 2 pere
  • miere
  • stafide
  • nuci
  • 1 praf de scortisoara

 

Mod de preparare:

Doua pere coapte, spalate şi taiate in patru, se servesc cate doua felii, peste care se adaugă o linguriţă de miere, câteva 5 stafide opărite, nuci hidratate şi zdrobite, un praf de scorţisoară.

Pe foc mic, într-un vas de inox cu baza groasă, se pun feliile de la două pere tari, o lingură de stafide opărite. Se pune capacul şi după 5 minute se amestecă puţin, dacă mai este nevoie se mai lasă pe foc.

Se servesc câte două felii, peste care se adaugă o linguriţă de miere, nuci hidratate şi zdrobit, un praf de scorţişoară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.