Curry de carne de vită cu legume

Printeaza

Curry de carne de vită cu legume din: carne de vita, ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, ardei, pasta de curry, lapte de cocos, supa de carne, sare, pper, frunze de coriandru.

 

Ingrediente:

  • 500 de grame de carne de vită, tăiată în cuburi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă mare, tocată mărunt
  • 3 căței de usturoi, tocați
  • 2 morcovi, tăiați în bucăți mici
  • 1 ardei roșu, tăiat în felii subțiri
  • 3 linguri de pastă de curry
  • 400 ml de lapte de cocos
  • 200 ml de supă de carne
  • Sare și piper, după gust
  • Frunze proaspete de coriandru pentru garnisit

 

Mod de preparare:

Începe prin tăierea cărnii de vită în cuburi potrivite și condimentează-le cu sare și piper.

Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și prăjește carnea de vită până devine maro pe toate părțile. Scoate carnea din tigaie și pune-o deoparte.

În aceeași tigaie, adaugă ceapa și usturoiul și călește-le până devin translucide. Adaugă și morcovii și ardeiul roșu și călește-le împreună timp de aproximativ 5 minute.

Adaugă pastă de curry și amestecă bine cu legumele. Toarnă laptele de cocos și supa de carne, apoi adaugă carnea de vită prăjită înapoi în tigaie.

Acoperă tigaia și lasă curry-ul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 30 de minute, sau până când carnea este fragedă și suculentă, iar legumele sunt moi.

Servește curry-ul de carne de vită cu orez basmati fierbinte sau naan, garnisit cu frunze proaspete de coriandru.

Informații nutriționale aproximative pentru întreaga rețetă:

  • Calorii: Aproximativ 1200 de calorii
  • Carbohidrați: Aproximativ 45 de grame
  • Proteine: Aproximativ 80 de grame
  • Grăsimi: Aproximativ 80 de grame

 

Cu o combinație echilibrată de proteine, carbohidrați și grăsimi, această rețetă furnizează energie și substanțe nutritive esențiale.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Curry de vita cu ghimbir

Curry de vita cu ghimbir

Curry de vita cu ghimbir din: carne de vita, iaurt, ceapa, ghimbir, ardei, lapte de cocos, curry, ulei, chili, rosii, cardamom, turmeric. Ingrediente: 5 linguri iaurt natur 800 g carne de vitâ, tăiată bucăţi 1 ceapă, tăiată felii subţiri 1 linguriţă ghimbir proaspăt răzuit 1 ardei iute, crestat în două pe lungime 300 ml lapte de […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.