Crema de ciocolata cu migdale si whisky

Printeaza

Crema de ciocolata cu migdale si whisky din: ciocolată cu lapte, frişcă, whisky, ciocolată amăruie, migdale pisate.

Crema_de_ciocolata_cu_migdale_si_whisky

Ingrediente:

  • 250 g ciocolată cu lapte
  • 50 mi frişcă
  • 35 ml whisky
  • 250 g ciocolată amăruie
  • 50 g migdale pisate

Mod de preparare:

Se toaca ciocolata cu lapte si se topeste in frisca, la bain-marie; se lasa sa se racoreasca si se adauga whisky; compozitia se lasa sa se raceasca la frigider.

Se bate compozitia cu mixerul si se spriteaza pe o farfurie tapetata cu hartie de copt. Se lasa sa se raceasca “flacarile”, apoi se glazureaza cu ciocolata amruie topita.

Se orneaza cu migdale si se lasa sa se usuce. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Crema de ciocolata cu migdale si whisky

Crema_de_ciocolata_cu_migdale_si_whisky

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.