Crap provansal

Printeaza

Crap provansal 

Ingrediente:Crap provansal

  • crap
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • roşii
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Se curăţă crapul, se spală bine şi se taie în bucăţi, care se sărează şi se pun într-o tavă unsă bine cu ulei. Se dă tava Ia cuptor bine încins, ungîndu-se din cînd in cînd peştele cu uleiul din tavă.

Cînd peştele este gata, se scoate din tavă şi se aran­jează pe platou. Deasupra se toarnă un sos preparat in felul următor. în ulei încins se pune usturoi tocat. Cinci a început să se prăjească, se adaugă felii de roşii curăţate de pieliţă şi de seminţe, sare şi piper după gust.

Se presară pătrunjel verde tocat şi se lasă să fiarbă circa 20 min.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.