Cotlete marinate de miel la gratar

Printeaza

Cotlete marinate de miel la gratar din: cotlete de miel, otet balsamic, ulei de masline, vin rosu, usturoi, cimbru, sare, vin alb, zeama de lamaie, rozmarin, cimbru, piper, peperoncino, spanac, unt, nucsoara, cartofi si usturoi.

Ingrediente:Cotlete marinate de miel la gratar

  • 4 cotlete de miel
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 linguri vin roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 linguriţă cimbru
  • sare

Ingrediente pentru marinadă:

  • 50 mi vin alb
  • 30 ml ulei de măsline,
  • zeama de la o jumătat de lămâie
  • 2 crenguţe rozmarin
  • 2 crenguţe cimbru
  • sare
  • piper
  • peperoncino

Pentru garnitură:

  • 200 g spanac
  • 1 lingură unt
  • nucşoară
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 cartofi noi

 

Mod de preparare:

Cotletele de miel se lasă la marinat timp de o jumătate de oră, după care se pun pe grătar.  Spanacul se sotează în unt cu usturoi şi nucşoară. Cartofii se fierb în coajă, iar apoi se modelează în formă de ciupercuţe.

Cotletele se servesc cu garnitura de cartofi si spanac.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.