Cotlete de miel la gratar cu ardei

Printeaza

Cotlete de miel la gratar cu ardei din: unt, piper, usturoi, boia, cimbru, sare, ardei grasi, cotlete de miel, patrunjel.

Ingrediente:Cotlete de miel la gratar cu ardei

  • 50 g unt
  • 1 linguriţă de piper cayenne
  • 1/2 linguriţă granule de usturoi
  • 1 linguriţă de boia
  • 1 linguriţă de piper alb măcinat
  • 1 linguriţă de cimbru uscat
  • 2 cepe
  • 4 ardei
  • patrunjel
  • 2 cotlete

Mod de preparare:

Se amestecă 50 g de unt topit cu 1 linguriţă de piper cayenne, 1/2 linguriţă granule de usturoi, 1 linguriţă de boia, 1 linguriţă de piper alb măcinat şi 1 linguriţă de cimbru uscat.

Se adaugă sare şi piper şi se ung cu acest amestec cotlete de miel, pe ambele părţi. Se lasă deoparte cel puţin 20 de minute.

Se coc pe grătar 2 cepe roşii mari tăiate în felii groase, 2 ardei graşi roşii şi ardei graşi verzi până ce devin fragezi şi încep să se înnegrească pe margini.

Se pun pe grătar cotletele de miel 2-3 minute pe fiecare parte, ca să se pătrundă mediu. Se servesc cu legumele, felii groase de lămâie şi 1 mână de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.