Cotlete de miel in crusta de fistic

Printeaza

Cotlete de miel in crusta de fistic din: iaurt, suc de lamaie, sare, piper, cotlete de miel, pesmet, fistic, fulgi de ardei, sare, piper, unt si ulei.

Pentru marinada:Cotlete de miel in crusta de fistic

  • 1/2 cana iaurt
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 6-8 cotlete de miel

Pentru crusta:

  • 1/2 cana pesmet
  • 3 linguri fistic decojit
  • 1 lingurita fulgi de ardei rosu
  • sare si piper, dupa gust

Pentru gatirea cotletelor:

  • 1 lingura unt nesarat
  • 1-2 linguri de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Amestecati impreuna primele 5 ingrediente pentru marinata intr-un castron. Adaugati cotletele si lasati la marinat cel putin 1 ora.

Intr-un robot de bucatarie procesati pesmetul, fisticul, fulgii de ardei, sarea si piperul. Transferati intr-un bol.

Incalziti cuptorul la 200C.

Scoateti cotletele de miel din marinata, dati prin amestecul de pesmet si apoi adaugati in ulei incins intr-o tigaie.  Gatiti 1-2 minute pe fiecare parte, apoi transferati in cuptor pentru inca 5 minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Cotlete de miel in crusta de fistic
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.