Reteta zilei: Cotlete de miel cu sos de cimbru
PrinteazaCotlete de miel cu sos de cimbru din: cotlete de miel, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, cimbru, sare, piper, supa de pui, unt, patrunjel.
- 4-5 cotlete de miel
- 4 catei de usturoi maruntiti
- 3 linguri de ulei de măsline
- 1 linguriță suc de lămâie
- 1/2 linguriță de cimbru
- 1 linguriță sare
- 3/4 linguriță piper
- 1/3 cană supa de pui
- 1 lingura unt
- patrunjel tocat, pentru servire
Mod de preparare:
Într-un castron mic, combinați usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, cimbru, sare și piper.
Frecați toate părțile cotletelor de miel cu amestecul.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și adăugați cotletele de miel. Rumeniti 4-5 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele într-o farfurie.
Pregatiti sosul. Adăugați supa de pui și amestecați. Se fierbe sosul timp de 2 minute. Adăugați unt si amestecați.
Puneți cotletele de miel în tigaie și gătiți încă 4-5 minute.
Stropiți cu sos, presărați pătrunjel proaspăt tocat și serviți.
Cotlete de miel cu sos de cimbru
Pofta buna!





