Cotlet de porc cu legume sotate

Printeaza

Cotlet de porc cu legume sotate din:cotlet de porc, varza, ardei, fasole, mazare, rosii, salata verde, ceapa, unt, ulei, sare, piper, patrunjel, zeama de lamaie, usturoi, sos de soia, vin alb, cimbrisor, ardei iute.

Ingrediente: Cotlet de porc cu legume sotate

  • 2 cotlete de porc
  • 1 varză mică
  • 1 ardei gras galben
  • 250 g fasole verde
  • 250 g mazăre
  • 2 rosii
  • 1 salată verde
  • 1 ceapă rosie
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • 1 lingură zeamă de lămăie

Pentru marinată:

  • 2-3 căţei de usturoi pisati
  • 1 lingură sos de soia
  • 250 ml vin alb
  • piper
  • cimbrişor tocat
  • 1 ardei iute tăiat

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele pentru marinată şi pui cotletele de porc în ea pentru cel puţin 1-2 ore sau peste noapte.

Scoţi cotletele din marinată, le scuturi si le pui pe grătar, pe ambele părţi, pănă se rumenesc.

Pui într-o cratiţă untul şi uleiul şi amesteci până se topeşte.

Adaugi varza tăiată in felii groase, mazărea, fasolea verde, ceapa tăiată julien şi ardeiul gras feliat.

Asezonezi cu sare şi piper după gust şi sotezi 10 minute.

Dai deoparte, la răcorit şi adaugi salata ruptă cu măna, roşiile tăiate, pătrunjelul tocat şi zeama de lămâie.

Amesteci si serveşti alături de cotlete.

 

Cotlet de porc cu legume sotate

Cotlet de porc cu legume sotate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.