Legume sotate cu marar

Printeaza

Legume sotate cu marar din: ciuperci, dovleac, cartofi, ardei, ceapa, ulei, sare, piper, marar.

Ingrediente:Legume sotate cu marar

  • 150 g ciuperci champignon
  • 100 g dovleac plăcintar
  • 2 cartofi
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapă mare
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mărar

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă. Feliază ciupercile. Taie fâşii ardeiul capia. Toacă grosier ceapa. Fă dovleacul cubuleţe. Când cartofii s-au fiert, decojeşte-i şi taie-i în patru, pe lung, apoi rumeneşte-i câteva minute.

In altă tigaie, sotează la foc iute ceapa, dovleacul, ciupercile şi ardeiul, doar 2-3 minute, cât să rămână al dente. Pune-le într-un castron împreună cu cartofii, sărează şi piperează.

Decorează cu câteva fire de mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.