Cosulete de ciocolata cu fructe si menta

Printeaza

Cosulete de ciocolata cu fructe si menta din: ciocolata, unt, mascarpone, zahar pudra, frisca, fructe, menta.

Ingrediente:Cosulete_de_ciocolata_cu_fructe_si_menta

pentru cosulete:

  • 100 g ciocolata
  • 50 g unt

pentru umplutura:

  • 250 g mascarpone
  • 60 g zahar pudra
  • 100 ml frisca lichida

pentru servit:

  • fructe
  • cateva frunzulite menta

 

Mod de preparare:

Pentru coşuleţe, se amestecă ingredientele, se topesc şi apoi cu o pensulă de bucătărie se ung pe interior diferite forme. Se dau la frigider pentru două ore. Apoi, se scot cu mare grijă, se aşază pe o tavă şi se dau din nou la frigider până ce se pregăteşte umplutura.

Pentru umplutură, frişca lichidă se bate cu zahărul până ce se obţine o spumă. Mascarpone se mixează puţin şi apoi se amestecă cu spuma de frişca. Se umplu coşuleţele, se decorează cu fructe şi o frunzuliţă de mentă şi se păstrează la frigider până în momentul servirii.

Cosulete de ciocolata cu fructe si menta

Cosulete_de_ciocolata_cu_fructe_si_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.