Coltunasi mari

Printeaza

 Coltunasi mari

Ingrediente:Coltunasi mari

Aluat fără drojdie sau de colţunaşi cu carne:

  • 400 g făină
  • 50 g unt
  • 1 gălbenuş

Umplutura:

  • 10 linguri umplutură
  • 10 linguri smîntînă (sau 2 linguri unt)

Mod de preparare:

Preparăm un aluat de colţunaşi. Pregătim umplutura din rasol de vacă, brînză de vaca şi chiar din varză acră tăiată. Forma acestor colţunaşi este dreptunghiulară. Ei se fierb în apă clocotită. Se servesc cu smîntînă sau cu unt.

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Au iesit buni coltunasii?

  2. Bună,aș fi vrut să încerc rețeta ,dar nu e clară‍♀️,cîtă apă adăugați la 400 gr făină,1 gălbenuș,si 50 gr.unt?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.