Coltunasi cu branza de vaci telemea

Printeaza

Coltunasi cu branza de vaci telemea din: macaroane, unt, branza de vaci, oua, sare.

Ingrediente:Coltunasi cu branza de vaci telemea

  • un aluat de macaroane cu ou
  • 2 linguri unt
  • 300 g brânză de vaci
  • 2 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepară coca, se întinde o foaie şi se taie pătrate cu latura de 5-6 cm. In fiecare pătrat se pune câte o linguriţă de brânză de vaci amestecată cu ouă şi puţină sare. Se lipesc marginile aluatului, formând fie triunghiuri, fie dreptunghiuri.

Se fierb colţunaşii în apă cu sare (3 litri), 20-25 minut şi se strecoară. Se limpezesc cu apă ccaldă. Se servesc, calzi cu unt topit şi cu smântână.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.