Cocktail de ceai

Printeaza

O reteta simpla de cocktail de ceai din: litchi, vermut alb, ceai negru, candel si suc de portocale.

Ingrediente:Cocktail de ceai

  • 1 cutie mica de loquat sau litchi
  • 1/8 l vermut alb
  • 1/2 l apa
  • 5 lingurite de ceai negru sau 3-4 plicuri
  • 50 g candel
  • 1/4 suc de portocale

 

Mod de preparare:

Lasam sa se scurga loquat-ul sau litchi-ul intr-o strecuratoare si retinem zeama de fructe si lasam aproximativ 6 ore. Fierbem ceaiul si candelul 5 minute. Turnam peste fructe ceaiul rece, sucul de portocale si loquat-ul sau litchiu-ul, mixam totul si in final impartim in pahare.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.