Ciulama de dovlecel cu smantana si marar

Printeaza

Ciulama de dovlecel cu smantana si marar din: dovlecel, lapte, sare, unt, faina, ou, smantana, marar.

 

Ingrediente: Ciulama_de_dovlecel_cu_smantana_si_marar

  • 1 dovlecel
  • 2 căni lapte
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri unt
  • 4 linguri făină
  • 1 ou
  • 175 g smântână
  • mărar

Mod de preparare:

Cureţi dovlecelul de coajă şi îl tai cubuleţe. într-o crăticioară pui laptele cu 1 praf de sare, adaugi dovlecelul şi laşi să fiarbă. Rumeneşti făina în unt şi adaugi laptele, împreună cu dovlecelul.

Amesteci şi adaugi oul bătut. Când se îngroaşă ca o smântână, opreşti focul. Adaugi smântână, mărarul tocat mă­runt şl omogenizezi.

Ciulama de dovlecel cu smantana si marar

Ciulama_de_dovlecel_cu_smantana_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.