Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat

Printeaza

Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat din: ciolan afumat de porc, fasole verde, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, sos sau pasta de tomate, telina verde cu frunze, patrunjel verde, condiment din legume uscate.

Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat

Ingrediente:

  • 1/2 ciolan afumat de porc
  • 700 g fasole verde
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 5 linguri sos sau pastă de roşii
  • 2-3 tulpini de ţelină verde cu frunze
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • condiment din legume uscate

Mod de preparare:

Speli ciolanul şi îl pui la fiert în 3 litri de apă. Când ciolanul a fiert şi s-a des­prins de os, strecori supa.

Speli şi cureţi legumele. Tai ţelina, morcovii şi pătrunjelul în cubuleţe, ceapa mărunt, tulpinile de ţelină în rondele, iar faso­lea în bastonaşe.

Le pui la fiert în supă, iar după circa 10 minute, adaugi pasta de roşii, bucăţi de ciolan, condi­ment din legume uscate şi sare după gust.

Stingi focul, presari frun­zele de ţelină tocate şi dregi cu smântână. Trebuie să ştii că o lingură de smântâ­nă adaugă porţiei 30 kcal.

Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat

Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba de fasole verde cu ciolan afumat
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.