Ciorba de fasole verde cu curry

Printeaza

Ciorba de fasole verde cu curry din: fasole verde, ceapa, ardei, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, dovlcel, rosii, pastă de tomate, bors, verdeata, boia, curry, ulei.

Ingrediente:Ciorba de fasole verde cu curry

  • 1 borcan mare de fasole verde conser­vată sau 1/2 kg fasole proaspătă
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 păstărnac
  • 1 pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 1 dovlecel
  • 1/2 kg roşii
  • pastă de tomate
  • borş
  • verdeaţă (leuştean, mărar, pătrunjel)
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 linguriţă curry
  • concentrat de legume
  • ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată cubuleţe o căleşti în puţin ulei cald, adaugi ardeiul capia cubuleţe, apoi morcovul ras fin. Pui rădăcinoasele date prin răzătoarea mare sau tăiate cubuleţe, după preferinţă. Adaugi apa fiartă şi dovlecelul tăiat cubuleţe.

După ce au fiert legumele, pui pulpa de roşii, fasolea aproape fiartă, puţină pastă de tomate, borşul prefiert şi verdeţurile. Potriveşti de condimente, adaugi concentratul de legume şi acoperi vasul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.