Ciolan pe varza

Printeaza

Ciolan pe varza din: ciolan, varza, untura, ceapa, ienupar, bacon.

Ingrediente:Ciolan pe varza

  • un ciolan afumat
  • un kg varză murată
  • o lingură untură
  • o ceapă
  • 500 ml supă
  • o foaie dafin
  • 5 boabe ienupăr
  • 100 g bacon

 

Mod de preparare:

Baconul tăiat cubuleţe se pune la călit în untură alături de ciolanul afumat. După ce s-a călit, se adaugă ceapa tocată şi se lasă să se înmoaie. Se pun apoi varza tăiată fideluţă, supa, foaia de dafin şi ienupărul.

Se dă vasul la cuptor circa 90 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.