Chiftele de porc cu sos de chili din: orez, frunze de limeta, carne de porc, ghimbir, lemongrass, coriandru, ceapa, fulgi de chili, sos de peste, sos de soia, suc de lamaie, zahar, ulei. Ingrediente: 5 linguri orez 2 frunze de limeta 450 g carne de porc tocată 1 lingura ghimbir tocat 3 linguri lemongrass tocat […]
Reteta zilei: Snitele din cotlete de porc
Snitele din cotlete de porc din: cotlete de porc, oua, sare, piper, pesmet, faina, ulei, lamaie. Ingrediente: 4 cotlete de porc fara os 2 oua sare si piper 6 linguri pesmet 3 linguri de faina ulei lamaie, pentru servire Mod de preparare: Bateti carnea pe ambele părți. Se amestecă făina și pesmetul intr-o farfurie. Bateti […]
Medalioane de porc cu ciuperci si rozmarin
Medalioane de porc cu ciuperci si rozmarin din: muşchi de porc, ulei, ciuperci, ou, cartofi, salata verde, rozmarin verde, cimbru, sare, piper, castravete, roşii, morcov, oţet de mere, menta. Ingrediente: 500 g muşchi de porc 70 ml ulei 250 g ciuperci 3-4 cartofi 1 ou frunze de salată verde rozmarin verde cimbru sare piper Pentru salată: 2-3 […]
Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si leurda
Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si leurda din: muşchiuleţ de porc, ceapa vere, ardei capia, leurda sau spanac verde, ciuperci, patrunjel, sare, piper macinat, ulei, cartofi, dovlecei, vânătă, unt, smântână pentru gătit, caşcaval. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc 2 fire ceapă verde 1 ardei capia 200 g leurdă sau spanac verde 5 ciuperci 1 legătură de pătrunjel sare, […]
Ciorba de fasole cu ciolan si patrunjel
Ciorba de fasole cu ciolan si patrunjel din: ciolan afumat de porc, fasole verde, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, sos sau pastă de roşii, tulpini de ţelină verde cu frunze, pătrunjel verde, condiment din legume uscate. Ingrediente: 1/2 ciolan afumat de porc 700 g fasole verde 3 morcovi 1 ţelină 1 pătrunjel 1 ceapă 5 linguri sos sau pastă de roşii 2-3 […]